Mercolleida 50 anniversary

La llotja de Mercolleida compleix 50 anys de la seva constitució. Queda lluny aquell 25 de maig de 1971, quan diferents institucions i operadors de la zona de Lleida van col·laborar en la seva creació, des de la Cambra de Comerç de Lleida, les Cambres Agràries locals de la província, algunes entitats financeres com La Caixa, organitzacions sectorials i més d'un centenar d'empreses privades, cooperatives, societats de transformació i particulars del sector agrari.

Posicionada a nivell nacional i europeu, especialment al sector porcí, Mercolleida s'ha convertit, amb el pas d'aquests anys i fruit del seu treball rigorós i constant, en un referent pel que fa a les cotitzacions i informació sobre els mercats agraris i ramaders.

I per commemorar aquest aniversari i recordar com era i com ha anat canviant la llotja, quina millor manera de fer-ho que amb una recopilació d'imatges i el testimoni de personalitats implicats amb l'entitat que ens facin una passejada pel passat, el present i el futur de Llotja Agropecuària Mercolleida, SA.